blaasinstrumenten |

Blaasinstrumenten

saxofoon

IMG_7158

 

 

 

 
 
 

 

Docent
Thieme Schipper

Lesvorm
privé- , duo of
groepsles
(30, 45 of 60 minuten)


Lesdag

Donderdag:
Almere-Haven,
gebouw pcb de Regenboog
Klipgriend 1

Start:
bij minimaal 6 aanmeldingen 

Lestarieven vindt u hier

Is saxofoon hèt instrument voor jou? Of spreekt klarinet, dwarsfluit of thinwhistle jou meer aan? Of het nou pop, jazz, latin of funk is, onze ervaren docent Thieme Schipper geeft jou de juiste basis, techniek en know how om uiteindelijk je eigen stijl en geluid te vinden! Muziekstijlen: Pop, Gospel, latin, funk, jazz en improvisatie.

Thieme:
“Tijdens mijn lessen stel ik jouw persoonlijke smaak, stijl en wensen centraal; dit doen we door middel van liedjes die jij het liefst zou willen kunnen spelen.

Daarnaast maak ik gebruik van inspirerende lesmaterialen en methoden, waarmee techniek, theorie  en gehoor aan de orde komen. Als docent zoek ik naar wat  jou interesseert en motiveert en probeer daar op in te haken, omdat ik het belangrijk vind dat je zo dicht mogelijk bij jezelf  kan blijven.

Theorie leer je bij mij vanuit de praktijk. Op het gehoor leren spelen gaat samen met een stevige basis leggen in ‘the know how’ van een mooi geluid uit je sax te blazen en het ontdekken van het bereik van het instrument. “

 

 

   Huisvolmuziek