samen werken |

Werk met ons samen

Your Musiqskool geeft in-house muzieklessen op diverse locaties. Dit doen wij door samen te werken met o.a. scholen, kerken, jeugdcentra’s en kinderopvang.  Een voorbeeld daarvan is de samenwerking met scholen: Evangelische Basisschool de Oase in Almere – Buiten en het IKC de Regenboog in Almere-haven en Bredeschool Het Meesterwerk in Tussen de Vaarten waar wij onze leslocaties hebben gehuisvest. 

Deze bijzondere werkwijze is ontstaan doordat wij een duidelijke behoefte zagen om in het reguliere onderwijs weer muziek terug te brengen! Daarnaast wij willen graag deel zijn van de lokale community en zoeken graag de verbinding met lokale organisaties en bedrijven. 

Wilt u als school, (non-profit) organisatie of bedrijf ook meerwaarde creëren voor uw omgeving, uw leerlingen, uw clienten door het aanbieden van muziekonderwijs? Bent u geinteresseerd en wilt u meer weten over een mogelijke partnerschap/samenwerking met Your Musiqskool?

Neemt u gerust contact met ons op, wij bespreken graag met u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden door aangepast op uw organisatie, doelgroep en wensen.

Contactpersoon: Julia Olthoff
zakelijk@yourmusiqskool.nl

  

 

 

 
 

Huisvolmuziek