Zangles |

Zangles

 

Untitled design (13)

Docent
Sophia Visbeek

Lesvorm
Privé, duo
45 of  60 min.


Lesdag
Woensdag in Almere-Buiten gebouw e.b.s. de Oase, Hovens Grevestraat 1.

Bij minimaal 4 aanmeldingen wordt er ook gestart in Almere-haven. De lestarieven vindt u hier!

Is zingen jouw eerste levensbehoefte, zing je de hele dag door van ’s ochtends vroeg tot laat in de avond, en wordt jouw omgeving daar helemaal dol van? Dan ben je bij Your Musiqskool op het juiste adres! Of je nou puur voor je plezier en ontspanning zingt, of dat je van zingen je beroep wilt maken of ergens er tussenin..

Your Musiqskool is de place to be om  jouw zangtalent te ontwikkelen en in goede banen te leiden! De zanglessen, privé of duo worden door zangdocente Sophia Visbeek:

” Al sinds ik kan praten zing ik, daarom besloot ik na mijn  school naar de zangopleiding van het Conservatorium te gaan. Hier  heb ik heel veel geleerd over muziek, zang en de stem, en ben ik  erachter gekomen hoe leuk ik lesgeven vind.

Ik ben vooral gespecialiseerd in popmuziek en lichte jazz, maar voor andere genres kun je ook bij mij terecht. Mijn lessen zijn geschikt voor zowel beginners als voor semi-professionals, en voor zowel jong als oud. Ik werk met mijn leerlingen graag aan hun eigen sound en het verbeteren van de zangtechniek zodat ze uiteindelijk alles kunnen zingen wat ze  willen!”

 

 
Huisvolmuziek