END OF SEASON 2021

end of season yms

Wil je eens kijken hoe een gitaarles, een pianoles, zangles etc er bij ons uitziet? Wil je ook eens mee doen met een les? Kom dan volgende week naar de Your Musiqskool Open Lesweek  op onze locaties in Almere Haven en Almere Buiten!

Elk jaar sluiten we het lesseizoen af met een spetterend eindconcert!
Tijdens deze 8e online editie laten ‘de End of Season Artists’, de leerlingen samen met docenten zien, wat ze geleerd hebben tijdens de lockdowns en dat je ondanks uitdagingen je muzikale dromen niet hoeft op te geven!

Van licht klassiek tot Van Halen, van pop, jazz tot eigen nummers, van (jonge) beginners tot (jong) advanced talent, één ding hebben de End of Season Artist’s gemeen: Muziek is onmisbaar ! That’s the Power of Music!

PARTNERS & SPONSORS
Naast vaste EOS partners Smit Sound Service, MindblowMedia zijn we trots dat we dit jaar voor het eerst Cultuurfonds Almere tot onze partners rekenen. Dankzij de corona impuls subsidie kunnen we dit concert realiseren en Almere en daarbuiten laten zien hoe belangrijk muziek is in het dagelijks leven! Ook een warm welkom naar Addit Productions, verantwoordelijk voor onze eindmontage, Multicopy Lelystad, en Jumbo Almere Haven

EOS 2021 partners

 

 

Leave a Reply

Contact

Leerlingadministratie open
ma t/m do 10.00 -14.00
Voor afmeldingen voor les op zaterdag en maandag uiterlijk vrijdag 11.00 afmelden via mail of de afmeld whatsapp.

Volg ons

@ Your Musiqskool