End Of Season Festival ZA 1 JULI

YOUR MUSIQSKOOL END OF SEASON 2022web (Facebook-advertentie) (Facebook-bericht (Vierkant)) (A4-document) (Omslag Facebook-evenement) (1)

Op zaterdag 1 juli is het zover! Dan vindt de 11e editie van het End Of Season Evenement plaats. Voorheen beken als End of Season Concert (door Your Musiqskool ) Dit jaar voor het eerst als lokaal festival in de buurt geïnitieerd door onze onlangs opgerichte stichting Your Musiq Foundation.  Kom support lokaal talent en...

Op zaterdag 1 juli is het zover! Dan vindt de 11e editie van het End Of Season Evenement plaats. Voorheen beken als End of Season Concert (door Your Musiqskool ) Dit jaar voor het eerst als lokaal festival in de buurt geïnitieerd door onze onlangs opgerichte stichting Your Musiq Foundation. 

Kom support lokaal talent en muzikale ontwikkelingen van kinderen en jongeren in Almere en geniet van muzikale optredens van jonge beginners tot jong talent, van solo acts tot combo’s en bands, talentklas zang, van (licht) klassiek tot aan pop, soul, jazz, rock, een hapje en drankje. Met jouw komst steun je jong muzikaal talent! Met optredens van o.a. bands uit het YMS Bandtraject: Orange Fever, MDNL en The Emergency!

Locatie
Smit Sound Service// YMS hoofdlocatie
Steiger 200, 1351 Almere Haven

BLOKKENPROGRAMMA & PODIA | 14.00 -21.30
Buitenpodia/plein: solo en duo acts semi akoestisch
Binnenpodium:  combo’s en drumacts & bands.

Download hier het EOS FESTIVAL 23 BLOKKENPROGRAMMA

1 2

Voor meer info en bestellen ga naar de webshop hieronder of reserveer je ticket via  ticketkantoorshop

 

Leave a Reply

Contact

Leerlingadministratie open
ma t/m do 10.00 -14.00
Voor afmeldingen voor les op zaterdag en maandag uiterlijk vrijdag 11.00 afmelden via mail of de afmeld whatsapp.

Volg ons

@ Your Musiqskool