JAÏNDA INVITES: YOUR MUSIQ LIVE TALENTS & BUTTONED

JAINDA INVITES

Vrijdag 12 april opent Your Musiq Live Talents  samen met Buttoned het voorprogramma voor JAÏNDA INVITES. Tijdens deze avondvullende show van JAÏNDA die haar muzikale ontwikkeling vanaf 2018 o.a. bij Your Musiqskool / Your Musiq Academy heeft vervolgd, speelt zij  haar eigen werk o.b.v.  haar eigen band. Over JAÏNDA JAÏNDA’s liefde voor muziek werd op...

Vrijdag 12 april opent Your Musiq Live Talents  samen met Buttoned het voorprogramma voor JAÏNDA INVITES.
Tijdens deze avondvullende show van JAÏNDA die haar muzikale ontwikkeling vanaf 2018 o.a. bij Your Musiqskool / Your Musiq Academy
heeft vervolgd, speelt zij  haar eigen werk o.b.v.  haar eigen band.

Over JAÏNDA
JAÏNDA’s liefde voor muziek werd op jonge leeftijd al duidelijk. “Zonder muziek functioneer ik niet”. Alhoewel ze inspiratie haalt uit Ella Fitzgerald en Laufey, zijn ook Sabrina Carpenter, Renee Rapp en To Twelve grote invloeden. Na het winnen van Kunstbende namens Flevoland en twee jaar in het Nationaal Jeugd Jazz Orkest te hebben gezongen, ontwikkelt JAÏNDA zich onder eigen naam. In 2023 is JAÏNDA in de studio gegaan, waar ze 5 nummers heeft opgenomen met Jonathan Quarmby.

Met deze nummers over zowel de plus- als minpunten van verliefd zijn en jezelf liefhebben, met tinten van pop, neo-soul en jazz, laat JAÏNDA haar publiek meeleven met haar emoties.Het voorprogramma zal verzorgd worden door Buttoned en Your Musiq Live Talents: Yasira (zang) en Manu (gitaar) onder begeleiding van YMS founder Julia Olthoff op toetsen warmen de zaal op met een energieke mix van hedendaagse (neo) soul, pop en jazz hits

 

PROGRAMMA
19.30 Zaal Open
20.00 – 20.45  Buttoned (Ischa Schouten)
20.45 – 21.00  Pauze
21.00 – 21.30  YML Talents
21.30 – 21.45 Pauze
21.45 – 22.45 JAÏNDA

🎟️ Tickets  vanaf 7,50 (online) via  Poppodium De Meester

LOCATIE
Poppodium De Meester
Rentmeesterstraat 2
1315 JS Almere

event@yourmusiqskool.nl |
 yourmusiqskool.nl

Contactpersoon: Julia Olthoff
Your Musiq Live Op Facebook & Instagram

INSTAGRAM POSTS 24 1 1

 

 

Leave a Reply

Contact

Leerlingadministratie open
ma t/m do 10.00 -14.00
Voor afmeldingen voor les op zaterdag en maandag uiterlijk vrijdag 11.00 afmelden via mail of de afmeld whatsapp.

Volg ons

@ Your Musiqskool