Cursus CVT Zangtechniek ‘Stemsoorten’ | Dé muziekschool in Almere en Amsterdam Zuidoost | jouwinfo@yourmusiqskool.nl | 0363001063

Cursus CVT Zangtechniek ‘Stemsoorten’

Heb jij al ervaring met zingen, als solo vocalist, in een groep en enig ervaring met zangtechniek?  Wil je je verbeteren en meer leren over zangtechniek en hoe jou dat kan helpen bij ontwikkeling van je stem?

Schrijf je in voor de korte groepscursus over zangtechniek CVT Complete Vocal Technique ‘Stemsoorten’. SOnder begeleiding van zangdocente Sophia maak je in 5 lessen maak je kennis met de basissoorten. Aan de hand van 4 (zelfgekozen) liedjes waarvan je een stuk in een bepaalde stemsoort/functie gaat oefenen. Aan het einde van de cursus kan je de stemsoorten herkennen en zelf oefenen.

Les 1: Introductie: wat is CVT, wat zijn stemsoorten/functies en voorbeelden hiervan. Eerste stemsoort/functie Neutral
Les 2: stemsoort/functie Overdrive
Les 3: stemsoort/functie Curbing
Les 4: stemsoort/functie Edge
Les 5: Presentatie: De leerlingen hebben na elke les een fragment ingestudeerd passend bij 1 van de stemsoorten. Ze presenteren deze stukken aan elkaar.

 

 

 

Over Docent Sophia Visbeek
Sophia Visbeek, afgestudeerd aan het Conservatorium Amsterdam/ Popafdeling sinds 2012, werkt al ruim 3 jaar samen met Your Musiqskool en is daarnaast een ervaren vocaliste als solist of in diverse formaties. Alweer 5 jaar geleden kwam haar Solo EP So-V uit, een album met aanstekelijke elektronische popmuziek met een rauw randje.

“Ik ben vooral gespecialiseerd in popmuziek en lichte jazz, maar voor andere genres kun je ook bij mij terecht. Mijn lessen zijn geschikt voor zowel beginners als voor semi-professionals, en voor zowel jong als oud. Ik werk met mijn leerlingen graag aan hun eigen sound en het verbeteren van de zangtechniek zodat ze uiteindelijk alles kunnen zingen wat ze willen!” 

Voor wie
Voor jongeren en volwassenen vanaf 16 jaar, met zangervaring.
Bij grote belangstelling wordt de groep opgesplitst naar 2 groepen ingedeeld naar leeftijd. Daarnaast heb je al wat ervaring met zingen/ en ben je bekend met ademsteun en basistechnieken.

Cursus informatie
Lesduur van 45 minuten
Woensdag 1/11, 8/11, 15/11, 22/11, 29/11 van 18.45 -19.30

Locatie
Your Musiqskool Almere Buiten, gebouw E.b.s. de Oase, Hovens Grevestr. 1
(Bouwmeesterbuurt).

Docent 
Sophia Visbeek

Kosten en aanmelding
75 euro voor de hele gehele cursus inclusief koffie/thee en lesmateriaal. Er is een vervolgcursus mogelijk waarbij er dieper op elke stemsoort wordt ingegaan en waaraan de studenten aan elke stemsoort gaat werken. De cursus start bij minimaal 4 deelnemers. Aanmelden kan via ons online inschrijfformulier tot uiterlijk vrijdag 27 oktober. Ben je al leerling bij Your Musiqskool? Dan ontvang je 10% korting op de totale cursusprijs!

Betaling
Betaling ineens vooraf te voldoen. Bij afwezigheid of afmelden is geen restitutie of inhalen van lessen mogelijk.