PopKids Koor (groepsles zang) | Dé muziekschool in Almere en Amsterdam Zuidoost | jouwinfo@yourmusiqskool.nl | 0363001063

PopKids Koor (groepsles zang)


Houdt uw kind heel erg van zingen en dan vooral samen met anderen? Dan is Popkids Koor een erg leuke en laagdrempelige cursus om aan mee te doen! Meldt uw kind aan voor de gratis proefles op
woensdag 22 januari om 14.00

Op een ontspannen manier gaan de kinderen aan de slag met diverse popliedjes geschikt voor jeugd, repertoire van Kinderen voor Kinderen en meer. Zo leren ze op een speelse manier diverse zangtechnieken en oefenen ze samen voor een eindoptreden op het eindconcert. Samen zingen, samenwerken, plezier en zelfvertrouwen krijgen staan voorop!

Docent
De lessen worden gegeven door zangdocente Janneke Sapthu.

Leeftijd
8 t/m 12 jaar. 

OPEN PROEFLES
Open proefles woensdag 22 januari 2020
Woensdag: 14.00 – 14.45


LOCATIE
o.b.s. Aurora, aprilstraat 105 Almere Buiten

LESDATA

Wekelijks les (totaal 20 lessen)
Start: woe 5 februari laatste les: 24 juni,
eindoptreden op za 27/6 End of Season.
Tijdens de vakanties is er geen les.

LESKOSTEN
10 euro per les. €180 totaal voor 18 lessen (in 6 termijnen betalen is mogelijk via automatische incasso ). Bij afmelding of afwezigheid is er geen restitutie mogelijk.

De cursus start bij minimaal 8 deelnemers.
Bij meerdere kinderen uit 1 gezin, krijgt het tweede & derde kind 5 % korting. Niet i.c.m. andere kortingen. Er is geen korting op korting mogelijk.

Goed om te weten
Tijdens schoolvakanties worden er geen lessen gegeven

Er wordt niet ingehaald bij afmelding, ook niet bij ziekte.
Bij afwezigheid/afmelding door wat voor reden dan ook, is restitutie van lesgeld niet mogelijk.Bij ziekte van docent wordt er een invaldocent of inhaalles georganiseerd.