[

Jeugdcultuurfonds Almere

Wilt uw zoon of dochter ook muziekles bij Your Musiqskool volgen?
Maar is er (tijdelijk) geen geld om de muziekles zelf te betalen en heeft u hierbij hulp nodig?

Het Jeugdcultuurfonds kan misschien helpen! Het Jeugdcultuurfonds betaalt het lesgeld waarbij de richtlijn in Almere € 425 per kind, per cursusjaar is voor kinderen van 4-18 jaar uit gezinnen waar thuis geen geld is voor lessen.

Stap 1. Aanvragen
Het aanvragen van het jeugdcultuurfonds kan alleen een intermediair voor u doen. Deze persoon kan zijn: administratief medewerker of intern begeleider van de school van uw kind(eren) of bijvoorbeeld de huisarts.

Ter voorbereiding kunt u alvast het aanvraagformulier downloaden en invullen en deze meenemen naar de intermediair.

Stap 2. Inschrijven
Het inschrijven bij Your Musiqskool is noodzakelijk, ook als uw kind via het Jeugdcultuurfonds les volgt, is dit een vereiste. Op al onze lessen zijn namelijk de algemene lesvoorwaarden van toepassing. U gaat dan een overeenkomst aan voor een volledig lesseizoen (gelijklopend met de schoolseizoen. Daarnaast zijn de gegevens nodig voor de financiële administratie en om u te informeren over nieuws, lesroosters, planning etc.

Stap 3 Eigen bijdrage
De bijdrage van het Jeugdcultuurfonds in Almere voor muziekles bedraagt 425 euro per kind per jaar. Omdat de kosten voor een heel jaar privéles hoger liggen, moet u rekening houden met een eigen bijdrage. Bij inschrijving maken we vooraf een berekening voor u wat de totale eigen bijdrage wordt (dit hangt af van de lesduur en lesvorm). Deze kunt u dan in termijnen betalen.