[

Help St. RIYOS kinderen helpen!

Your Musiqskool is jarig! Vijf jaar geleden vanuit haar thuisstudio startte oprichter Julia Olthoff met het geven pianolessen. Met een grote visie om muzikaal onderwijs lokaal bereikbaar te maken en van maatschappelijke betekenis te zijn is Your Musiqskool inmiddels uitgegroeid tot 7 leslocaties in Almere en Amsterdam Zuidoost.

Ambassadeurschap Stichting RIYOS
Om dit te vieren willen wij iets bijzonders doen en iets terug doen. Daarom is Your Musiqskool is dit jaar ambassadeur geworden van Stichting RIYOS. Een aantal jaren geleden kwam Julia Olthoff tijdens een inzamelingsactie van Stichting RIYOS in contact met oprichtster Mirjam Zimmerman. Dit warme contact en wederzijds enthousiasme en belangstellingvoor elkaars organisaties is gebleven. Hierna is een mooi ambassadeursplan ontstaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Stichting RIYOS
Stichting RIYOS komt op voor kansarme kinderen in het Para district te Suriname. Door middel van educatie, dagopvang, naschoolse opvang, huiswerkbegeleiding en, waar nodig is, crisisopvang krijgen de kinderen kans op een hoopvolle toekomst. De situatie van sommige kinderen is zo uitzichtloos dat onderwijs en ondersteuning niet voldoende is.

Opvang is dan een oplossing uit hun crisissituatie.
Stichting RIYOS springt in de bres voor deze kinderen en wil ze een kans op een toekomst geven. Daar kunnen u en wij samen bij helpen! Meer informatie over de projecten van de Stichting kunt u vinden op www.riyos.org

 


Wat gaat Your Musiqskool doen
Het komend jaar zullen wij ons gaan inzetten en aandacht vragen voor Stichting Riyos in onze berichtgeving via onze social media kanalen, onze nieuwsbrieven. Ook zullen we ludieke inzamelingsacties organiseren o.a. tijdens belangrijke events. Maar daar hoeft u niet op te wachten! U kunt nu al doneren aan Stichting Riyos via de donatieknop!

Wij kijken uit naar wat we samen met u, jou voor de kinderen in Suriname kunnen gaan betekenen! Doet u mee? Meer informatie en updates kunt u vinden op de website en facebookpagina van Stichting Riyos.