[

Viool

Vanaf augustus 2020 kan je ook viool leren spelen bij Your Musiqskool!
Of je nou beginnend bent of juist vergevorderd, geïnteresseerd in klassiek, of juist een bredere muzieksmaak hebt (pop, jazz, modern klassiek, filmmuziek), bij Your Musiqskool volg je vioolles op maat èn op een eigentijdse manier bij viooldocent Ivan Circovic!

Over viooldocent Ivan
Ivan Cirkovic is geboren in 1993 in Pancevo, Servie. Hij begon met muziek educatie op de leeftijd van negen jaar en slaagde van de middelbare school voor muziek “Jovan Bandur” bij Helena Marinc. Hij slaagde van de Faculteit voor Muziekkunst in Belgrado bij Madlen Stokic en Ljubomir Mihailovic. Momenteel is hij een tweedejaars masterstudent aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij prof. Mikhail Zemtsov.

Ivan is een enthousiaste en ervaren vakdocent en geeft op een moderne, praktische, enthousiaste wijze les, aangepast aan de muziek smaak van de leerling begonnen wordt met goede basis en techniek mee zodat je op de juiste manier viool leert spelen! Daarbij maakt hij ook gebruik van media, tracks Zijn doel is om de liefde voor (viool)muziek) meegeven op een eigentijdse manier mee te geven!

Tijdens zijn bachelor studies heeft Ivan Cirkovic ervaring opgedaan over het werken met kinderen op basis school orkesten en heeft hij een handboek geschreven over de eerste stappen van het spelen op een viool. Daarnaast heeft hij samen gewerkt met basis scholen voor muziek in Belgrado als onderdeel van zijn Methodologie keuzevak.

Volg een gratis proefles op maandag in Almere Haven

Geen viool in je bezit?
Een viool aanschaffen is een flinke stap!
Heb je geen viool in je bezit? Voor onze vioollessen werken we samen met en verwijzen we naar Vioolbouw van der Knaap in Baarn! Een zeer gerenommeerde vioolwinkel/service die in diverse en ook betaalbare prijsklasses violen verhuurd en verkoopt, en daarnaast ook reparaties verzorgd. Voor de proeflessen hoef je geen viool te huren/te kopen, deze verzorgen wij voor je!

Kan je geen lessen & instrument betalen door omstandigheden dan kan je via het Jeugdfonds Sport & Cultuur, een bijdrage aanvragen voor de les en een leeninstrument (viool) aanvragen via de actie Pak aan! Het aanvragen gaat via de intermediair van jouw school. (Vraag dit even na bij je schooladministratie).

LeslocatieAlmere Haven, Steiger 200
LesdagMaandag
14.45 – 15.15Young Ones 7- 10
15.30 – 16.1511 -13 jaar
16.15 – 20.00Individuele lessen

Informatie | Lestarieven
Meer informatie over onze lestarieven en abonnementen vindt je op:
yourmusiqskool.nl/