Your Music Academy | Dé muziekschool in Almere en Amsterdam Zuidoost | jouwinfo@yourmusiqskool.nl | 0363001063

Your Music Academy

Leerlingen die muzikaal begaafd zijn en die echt meer willen en dromen van een toekomst in de muziek als uitvoerend musicus, artiest en meer willen dan alleen wekelijkse lessen bieden we graag de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. 

Vanaf september 2016 is Your Musiqskool gestart met ons eigen talentafdeling Your Music Academy. Daarvoor werken we o.a. samen met A’dam Music School.

Om muzikaal getalenteerde leerlingen verder te helpen ontwikkelen hebben wij twee trajecten.

1. Talenttraject via A’dam Musicschool 
A’DAM Music School (AMS) is er voor die talenten, die met kop en schouders boven de rest uitsteken en méér willen. Als dit ook voor jou geldt dan kun je via dit traject, je talent verder ontdekken en ontwikkelen, je netwerk uitbreiden en je act finetunen. Je krijgt extra muziekonderwijs en volgt inspirerende workshops. Daarbij krijg je bij ons de kans je voorbeelden te ontmoeten en organiseert AMS optredens voor je.

Het talent traject bestaat uit:
toelatingsprocedure (waaronder een toelatingsgesprek met A’dam Musicschool, deelname aan het A’dam Orchestra, waaronder tweewekelijkse repetities in A’dam, optredens, persoonlijke coachingsessies, workshops, en extra lessen bij Your Music Academy (leslocaties in A’dam Zuidoost en Almere). 

Bijdrage
Voor leerlingen (tot 18 jaar) die een financiële bijdrage ontvangen via het Jongerencultuurfonds A’dam, het Jeugdcultuurfonds Almere en/of een stadspas Jeugd bezitten, is er een mogelijke bijdrage vanuit A’dam Musicschool. Heb je hier geen recht op, maar is het voor jouw ouders/verzorgers toch moeilijk om de bijdrage te betalen, neem dan toch contact op met A’dam Music School. Meer info en het aanmeldingsformulier vindt u op adammusicschool.nl

2. Vooropleiding/voorbereiding toelating tot het Conservatorium/Popacademie 
Ben jij muzikaal getalenteerd, wil je van muziek je werk maken en wil je uiteindelijk een opleiding volgen op het Conservatorium of de Popacademie? 
Met een gedegen vooropleiding en voorbereiding vergroot je de kans op toelating. 

De vooropleiding bestaat uit
– klassikale of individuele solfege en muziektheorielessen
die voorbereiden op het toelatingsniveau van het conservatorium/popacademie. 

– ensemblelessen
– hoofdvaklessen (vocaal of instrumentaal) dit kan naast je bestaande lessen.
– deelname aan sessies en concerten

De lessen worden gegeven door vakdocenten en gediplomeerde musici die op de hoogte zijn van het huidige onderwijs op conservatorium.
Beschikbare vakken: piano, (elek). gitaar, zang.

Individueel traject
Uiteraard zijn er ook mogelijk om een individueel traject te volgen.


Leslocatie
Almere Haven, andere locaties op aanvraag. 

Planning
Vanaf september 2019 zullen we met vooropleidingstraject gaan starten in Almere. Voor meer informatie of voor een plaatsing op de wachtlijst neemt u alstublieft contact met ons op. 

Voor contact: jouwinfo@yourmusiqskool.nl