[

Wie zijn wij

De fijnste plek voor muziekles bij jou in de buurt!
Your Musiqskool wil als muziekschool, dé plek zijn waar jij je talent voor muziek kan ontdekken en ontwikkelen!

Community-partner
Your Musiqskool wil deel zijn van de lokale community en in de lokale omgeving een waardevolle bijdrage leveren door muzieklessen aan te bieden dichtbij onze doelgroep. 

Dit doen we door samen te werken met (basis)scholen, b.s.o.’s, jeugdcentra’s en kerken. We bieden in-house lessen aan, en functioneren als een school-in-een-school. Hierdoor kunnen we in de directe omgeving van onze leerlingen diverse leslocaties in Almere bieden. Wilt u als organisatie ook meer weten over de mogelijkheden voor een samenwerking? Neemt u dan contact met ons op. 


Het gezicht achter Your Musiqskool
Your Musiqskool is vanuit huis begonnen. In 2010 begon oprichter en pianolerares Julia  Olthoff-Thenu naast haar baan als producer/secretary bij de Hogeschool van Amsterdam in haar vrije tijd pianolessen te geven aan kinderen en tieners in de leeftijd van 8 -16 jaar. Dit beviel zo goed, en vanuit haar passie voor muziek als muzikant en voor jeugd, begon haar droom en visie voor een muziekschool te groeien, wat uiteindelijk geresulteerd heeft in een officiële start als muziekschool in januari 2012! 


De Lessen
Onze lessen kenmerken zich door een ontspannen, persoonlijke en prettige sfeer. Het lesmateriaal wordt aangepast op jouw muziekvoorkeur, jouw doelen en (begin)level, maar wel met de juiste uitdaging, passie en stimulans om jou te laten groeien in de muziek! Of het nou voor je hobby is of om uiteindelijk door te groeien naar het conservatorium of popacademie, wij zijn er voor JOU! Daarnaast willen wij onze cursisten meegeven zich te uiten in de muziek, want mede daardoor leer jij je eigen geluid en stijl te ontwikkelen! 


De docenten

Het docententeam bestaat uit afgestudeerde vakdocenten en docenten die hun opleiding vooral ‘in de praktijk’ hebben gehad als uitvoerend artiest en muzikant, maar wel een gedegen kennis hebben van muziektheorie. Daarbij hebben ze minimaal 5 jaar podium- en leservaring in de muziek en hebben een passie voor het lesgeven aan zowel kinderen en jeugd als (jong) volwassenen! Daarnaast kunnen ze lesgeven in (licht) klassieke muziek en diverse (hedendaagse) muziekstijlen. Zo vindt je bij Your Musiqskool altijd een docent die bij jou past.