Onze docenten

https://www.yourmusiqskool.nl/wp-content/uploads/2022/10/julia-olthoff-my-musiqskool.png

FOUNDER Your MusiqskoolJulia Olthoff

Ik ben Julia Olthoff-Thenu, founder en de drijvende kracht achter muziekschool Your Musiqskool welke bij mij thuis is begonnen 10 jaar geleden. Ik ben van Indisch-molukse komaf en opgegroeid in Assen, in een groot muzikaal gezin, waarin ik de liefde voor muziek met de paplepel meekreeg. Of het nou thuis was, op school, de muziekschool waar ik les volgde, of in de kerk waar veel muzikanten van diverse culturele afkomst speelden, overal werd ik gestimuleerd om met muziek bezig te zijn, het was/is de rode draad in mijn leven. Mede dankzij de pianolessen van mijn docent toen, Bernhard ‘Bernie Vane’ Venema, auteur van methode “Pop spelen doe je zo” begon ik als jonge tiener met het begeleiden van groepen & vocalisten. Vanaf toen tot aan heden ben ik als toetsenist/pianist actief geweest in diverse projecten:een blackgospel jongerenkoor welke ook in Europa rondtoerde, verder als begeleider van diverse vocalisten en groepen zoals Sandra Drakes & Breeze producties, Furnen, Melany Bola, Zojazz lounge. Vanaf 2012 begon ik met pianolessen geven en in 2015 heb ik een korte opleiding Cultuurdocent afgerond waarmee ik zo’n 5 jaar muzieklessen en projecten heb gegeven in het basisonderwijs en bij elkaar zo’n 2000 kinderen muziekles heb mogen geven.

Mijn muzikale inspiraties
O.a. Stevie Wonder, Cory Henry, Robert Glasper, Michelle David, Greg Phillinganes, Bill Laurenca, Whitney en MJ, maar ook componisten als Bach, Debussy en Chopin, eigenlijk teveel om op te noemen.

Bij mij op les
Als je bij mij op pianoles komt, kijken we samen waar we kunnen beginnen, kiezen we met elkaar de liedjes, stukken uit en maken we een plan met jouw doelen.
 Maar dat is nooit in beton gegoten. In mijn lessen vind ik leren door te doen erg belangrijk, “play, have fun, and learn your skills along the way’. Daarbij staat plezier staat voorop. Mijn motto is: je kan meer dan je denkt, van fouten leer je en stick to it. Een muziekinstrument leren spelen is iets van de lange adem, maar kleine en grote muzikale successen onderweg maakt dat je het volhoudt en er komt.

Verder tijdens de lessen
Pak ik regelmatig een basgitaar, drumloop of gitaar erbij, het gebeurt daardoor wel eens dat de les in een toffe jamsessie eindigt, die onverwachte dingen, daar hou ik van. Want uiteindelijk is dát muziek maken!

Ik ben verder getrouwd en de trotse moeder van twee zoons, host ik onze maandelijkse live radioshow Your Musiq Live bij Omroep Almere en ontdek ik graag nieuwe muziek, kunst en andere culturen en ben ik heel graag buiten in het bos, op het strand.

Gitaar/ Basgitaar/ keyboard / drums / bandcoachingStijn Cappeteijn

Hoi! ik ben Stijn, gitarist, producer en docent gitaar en bandcoaching bij YMS. Dit jaar studeer ik af als componist en producer bij HKU Muziek en Technologie in Utrecht.

Ik schrijf veel en sta bij verschillende bands op het podium.
Tijdens mijn lessen gaan we aan de slag met techniek, improviseren, het bedenken van partijen en natuurlijk samenspelen! Als ik geen muziek aan het maken ben kun je me waarschijnlijk vinden op een festival of in de boulderhal.

Hopelijk tot snel in de lessen!

Lesdag:
Donderdag / Almere Haven
https://www.yourmusiqskool.nl/wp-content/uploads/2022/10/Stijn-Cappeteijn-yms.png
https://www.yourmusiqskool.nl/wp-content/uploads/2022/10/Anne_Groen.png

Zang & pop piano Anne Groen

Hoi! ik ben Anne Groen, ik ben vocaliste en zangdocent speel daarnaast gitaar, piano en schrijf liedjes. Muziek heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven, ik ben dan ook opgegroeid in een muzikale familie.

Ik heb een jaar muziek gestudeerd in Liverpool aan LIPA (de school van Paul McCartney), de vooropleiding aan het Conservatorium van Amsterdam en daarna zang/songwriting Pop aan het Conservatorium van Amsterdam gestudeerd. Daarnaast heb ik veel opgetreden en liedjes geschreven voor o.a. kinderen voor kinderen! Ik geef intussen nu al 9 jaar les in o.a. mijn eigen praktijk maar nu ook voor Your Musiqskool. Plezier in het zingen, gitaar en piano spelen staat bij mij voorop. Jou een goede techniek aanleren vind ik belangrijk en daar help ik je graag bij!

Lesdag:
Woensdag in Almere Buiten
https://www.yourmusiqskool.nl/wp-content/uploads/2022/12/YMS-CIRKEL-MAARTEN-.png

Gitaar, basgitaar, bandcoaching, drums Maarten Moerland

Hij geeft al jaren met veel plezier gitaar, drum en band coaching les en helpt je graag verder in je muzikale zoektocht met veel aandacht voor jouw smaak en wensen.

Maarten is afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam in 2009.
Gespecialiseerd in Blues, Pop, Rock en alles daar tussen in.
Hij heeft veel podiumervaring opgedaan op tours in Europa en de USA met artiesten als Keith Caputo en Lucy Iris en eigen bands.
Daarnaast heeft hij muziek geschreven voor reclames, films en theater.

Lesdagen:
Dinsdag Almere Haven
Woensdag Almere Buiten

DRUMSArend van Beurden

Afgestudeerd bij de popafdeling van het conservatorium in Amsterdam.
Vanaf zijn 15e heeft hij veel ervaring opgedaan met het spelen in bands met eigen geschreven nummers, waar hij nog zeer regelmatig mee optreedt. Hij heeft o.a. in de voorprogramma ‘s van Jett rebel, Handsome Poets, 3fm gespeeld, als ook in het voorprogramma van Steve Rothery (Gitarist Marillion) tijdens zijn europese tour.
Ook is hij de laatste jaren bezig met het produceren van eigen songs, waarin hij veel ervaring heeft opgedaan in het opnemen en mixen en gaat binnenkort zijn eerste eigen geschreven EP uitbrengen.

Bij het lesgeven vindt Arend naast goede techniek, skills, muzikale ontwikkeling, het vooral belangrijk dat jouw muzikale interesses centraal staan. Dat kan dus bijvoorbeeld een bepaalde muziekstijl zijn of artiest. Elke leerling is anders en leert anders. Of je nou van samba, latin, jazz, funk, soul, pop en rock houdt, bij Arend kan je alle kanten op!
Naast het muziek maken maakt Arend graag tijd voor ontspanning en sport zoals zwemmen, afspreken met vrienden, restaurantjes op te zoeken, boeken lezen, af en toe een musea te pakken, of gewoon lekker thuis netflixen.

Lesdagen
Maandag Almere Buiten
Dinsdag Almere Haven
https://www.yourmusiqskool.nl/wp-content/uploads/2022/12/YMS-CIRKEL-AREND-1.png
https://www.yourmusiqskool.nl/wp-content/uploads/2022/11/AnnaT.png

Zang Anna Timmer

Mijn naam is Anna, ik ben 26 jaar oud en kom uit Beilen, Drenthe. Ik ben zangeres, zangdocente en heb de opleiding musical en theater afgerond.
Daarvoor heb ik in veel bands gezeten en gezongen en heb ik veel in theatervoorstellingen gespeeld en heb ik veel auditie ervaring.
Momenteel ben ik ook bezig met het afronden de pabo.

Lesgeven voor Your Musiqskool is voor mij als thuiskomen, omdat ik een aantal jaren geleden ook zanglessen heb gegeven voor Your Musiqskool. Ik hou ontzettend van muziek en zingen en geef graag mijn passie, kennis en skills op jou over. Samen met jou kijk ik naar wat jij wilt leren. Ook help ik jou om met veel zelfvertrouwen op het podium te staan.

Lesdagen: Donderdag als invaldocent

PIANOEvelyn Vera Gallardo

Bij mij kun je terecht voor al je muzikale interesses. Denk hierbij aan piano (solo) stukken leren, muziektheorie, improvisatie, gehoortraining, ritmische training, harmonieleer en meer! Ik vind het fijn om met leerlingen te werken die een passie hebben voor muziek en die zich graag verder willen ontwikkelen. Naast muziek kan ik ook echt genieten van een potje tennis!
Hallo! Mijn naam is Evelyn, ik ben 24 jaar en ik ben een Nederlandse pianiste van Ecuadoriaanse afkomst. Onlangs ben ik afgestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam (Codarts) waar ik mij gespecialiseerd heb in het spelen van latin/jazz muziek. Naast het piano spelen, componeer en arrangeer ik ook graag stukken en voer ik die uit in verschillende bandsettings. Tijdens mijn studiejaren heb ik veel kennis mogen maken met andere wereldmuziek genres zoals flamenco en turkse muziek. Een mix van dit en latin/jazz kun je terughoren in de muziek van mijn huidige band “Trico”, waarmee ik vaak heb opgetreden op verschillende grote podia in Nederland zoals: Tivoli Vredenburg, Het Concertgebouw, De Doelen maar ook op North Sea Round Town en het North Sea Jazz Festival.
Naast deze genres vind ik klassiek ook prachtig om te spelen. Daarnaast heb ik ook ervaring in het spelen van jazz, pop en funk. Mijn werk als musicus bestaat voornamelijk uit optreden, les geven en componeren/arrangeren. Vanaf mijn 16e ben ik begonnen met pianolessen geven aan zowel beginners als gevorderden van alle leeftijden.
https://www.yourmusiqskool.nl/wp-content/uploads/2022/10/evelyn-gallardo-vera-yms.png

Volg bij ons een proefles

Our Weekly Schedule

Contact

Leerlingadministratie open
ma t/m do 10.00 -14.00
Voor afmeldingen voor les op zaterdag en maandag uiterlijk vrijdag 11.00 afmelden via mail of de afmeld whatsapp.

Volg ons